Prijavi se

Signalizatori ulaza


Sada možete biti sigurni da je Vaš dom zaštićen 24/7 uz naš novi Bežični signalizator ulaza sa PIR senzorom. Ovaj praktični uređaj detektuje prisustvo lica i pokretnih stvari u zoni pokrivenosti, pružajući Vam visok nivo zaštite.

Sigurnost Vašeg doma nikada nije bila lakša. Bežični signalizator ulaza je jednostavno rešenje koje Vam omogućava da u svakom trenutku znate šta se dešava oko Vašeg doma. Kompaktan dizajn ovog uređaja lako se montira na željeno mesto, a nema potrebe za posebnim instalacijama, jer radi na baterije.

Ne brinite o tome kako će se uređaj uklopiti sa Vašim enterijerom. Svojim modernim i atraktivnim dizajnom, Bežični signalizator ulaza će se lako uklopiti u svaki prostor. Uz to, praktični daljinski upravljač Vam omogućava da uključite ili isključite alarm po potrebi, što čini ovaj uređaj još jednostavnijim za korišćenje.

Ovaj Bežični signalizator ulaza sa PIR senzorom idealan je za one koji su u potrazi za jednostavnim, ali visoko efikasnim rešenjem za zaštitu svog doma.

Detektuje prisustvo lica i pokretnih stvari u zoni pokrivenosti i pritom daje zvučnu signalizaciju
Jednostavno rešenje za sigurnost Vašeg doma
Kompaktan dizajn, lako se montira na željeno mesto


Loading